Meta
Realitatea Vâlceană

Pe 15 și 16 februarie, Disney Junior, la Cinema City! Întâlnire specială între copii cu eroii favoriți!

•MICKEY, MINNIE, BINGO, ROLLY ȘI VAMPIRINA REVIN LA CINEMA CITY CU NOI AVENTURI
• „Disney Junior În Cinema” se întoarce în cea mai mare rețea de cinematografe din țară cu o a doua ediție!


Mickey Mouse, cel mai iubit șoricel al tuturor timpurilor, revine pe marele ecran, în cea mai extinsă rețea de cinematografe din țară, Cinema City, alături de gașca sa de prieteni și de personajele îndrăgite din serialele Disney Junior, la a doua ediție a evenimentului „Disney Junior În Cinema”. Copiii din toată țara sunt invitați la o întâlnire specială cu eroii favoriți din recent lansatul serial Disney Junior: „Mickey Mouse: Aventuri încurcate”, dar și din „Prietenii cățeluși” și „Vampirina”, în episoade în premieră pe marele ecran ce vor rula în toate cele 26 de cinematografe Cinema City din țară, sâmbătă, 15 februarie, și duminică, 16 februarie, începând cu ora 11.
Amfitrionul proiecției speciale marca Disney Junior va fi Mickey Mouse interactiv care va interacționa cu copiii în pauzele dintre episoade, îi va antrena la joacă, mișcare și cântat, le va testa atenția și va asigura buna dispoziție în stilul său inconfundabil pe tot parcursul evenimentului.
Proiectul „Disney Junior În Cinema” a fost organizat anul trecut pentru prima dată în România, printr-un parteneriat exclusiv cu Cinema City România și rețeaua de distribuție Forum Film. Succesul de care s-a bucurat proiecția la prima sa ediție a determinat continuarea proiectului și în acest an, cu titluri și episoade noi din serialele difuzate de canalul TV Disney Junior.
Biletele pot fi achiziționate direct din cinematograf sau online, accesând cinemacity.ro.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.