Meta
Realitatea Vâlceană

Pe 23 decembrie, Petrică Mîțu Stoian, Cristian Pomohaci şi actorii Teatrului ”Ariel” vor aduce bucuria Crăciunului în Râmnicu Vâlcea

Cunoscutul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci va aduce sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sindicatelor, într-un concert de colinde tradiţionale româneşti, cu intrare gratuită.
Tot pe 23 decembrie, de la ora 18.00, in Scuarul Mircea cel Batran va fi prezent cunoscutul interpret Petrică Mîțu Stoian. Evenimentul artistic va fi precedat, între orele 17.00 – 18.00, de piesa ”Viflaim” a actorilor de la Teatrul Municipal ”Ariel”, un spectacol complex subsumat aceluiaşi context spiritual şi plin de semnificaţii pe care îl traversăm în această perioadă.
Am decis, inițial, invitarea interpretului de muzică populară Cristian Pomohaci să susțină un concert de colinde în Scuarul Mircea cel Bătrân pe 23 decembrie la solicitarea numeroşilor admiratori din Râmnicu Vâlcea ai artistului şi plecând de la premiza că, în absența unei condamnări, fiecare persoană beneficiază de prezumția de nevinovăție.
Ulterior, văzând controversele derulate în special în mediul on-line şi nedorind să iscăm tensiuni şi dispute mai ales într-o perioadă deosebită precum cea de dinaintea Crăciunului, am analizat lista artiştilor disponibili în această perioadă şi l-am invitat pentru spectacolul de sămbătă, 23 decembrie, de la ora 18.00, din zona centrală pe cunoscutul interpret Petrică Mîțu Stoian.
Totodată, fanii cântărețului Cristian Pomohaci vor putea să-l asculte pe acesta tot pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un concert de colinde cu intrare gratuită
”, a explicat primarul Mircia Gutău.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.