Meta
Realitatea Vâlceană

Pe 30 septembrie, APAVIL sistează furnizarea apei potabile într-o ANUMITĂ ZONĂ din RÂMNIC

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a extinderii rețelei de apă din PE D 110mm și a branșamentului din PE D 25mm, cu rețeaua de distribuție apă potabilă din PE D 110mm, existentă pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș, din Râmnicu Vâlcea, lucrări executate de SC Percom Imobiliare SRL, vă informăm că în data de 30. 09. 2020 în intervalul orar 9:00 – 13:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile către consumatorii care locuiesc în Râmnicu Vâlcea, pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș (tronson cuprins între strada Știrbei Vodă și pod peste râul Olănești).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm și consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei .
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

​Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.