Meta
Realitatea Vâlceană

Pe 6 mai, Simona Gogirlă, Luminița Dinu-Huțupan și Adina Meiroșu vin la Mall Shopping City! Meci special pentru Ayan!

Autografe și fapte bune cu legende de renume! Handbalistele de aur ale Româiniei vin la Shopping City Ramnicu Valcea! Vino pe 6 mai să le cunoști pe Simona Gogirlă, Luminița Dinu-Huțupan și Adina Meiroșu care se antrenează, alături de restul echipe de aur a Oltchimului pentru un meci special, în urma căruia toți banii vor fi donați.
Vino la Shopping City Râmnicu Vâlcea să facem o faptă bună împreună!


Pe 6 mai, de la 16:00 la 18:00, 3 dintre jucătoarele de aur ale handbalulului românesc -Simona Gogirlă, Luminița Dinu-Huțupan și Adina Meiroșu vin la Shopping City Râmnicu Vâlcea să se întâlnească cu tine.

Cele 3 vor oferi autografe tuturor fanilor echipei de aur a Oltchimului și te vor invita personal la un meci legendar, cu scop caritabil – Oltchim Râmnicu Vâlcea All Star – Rulmentul Brașov All Start: „Retragerea unei Campioane”, organizat de Fair Play Arena Vâlcea.

Toți banii strânși din vânzarea biletelor pentru meci vor ajunge la Ayan, un băiețel care suferă de o boală genetică rară numită „Amiotrofie musculară spinală tip 1”, o boală neurodegenerativă ce are o progresie agresivă. Ayan este dependet de aparatura de respirat și are nevoie în permanență de terapie pentru recuperare. De asemenea, unicul tratament, medicamentul orfan Spinraza, nu există în România, iar programul prin care l-a primit gratuit în Belgia urmează să se sisteze. Toate aceste costuri nu pot fi suportate de o familie modestă.

Haideți să-l ajutăm împreună pe Ayan!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.