Meta
Realitatea Vâlceană

Pentru doamne și domnișoare: Sesiuni de make-up gratuite oferite de Marionnaud, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

În perioada 28 martie – 1 aprilie 2018, în Shopping City Râmnicu Vâlcea va avea loc Caravana Marionnaud „Beauty is mine”. Doamnele și domnișoarele care vizitează Make-up Corner-ul amplasat în centrul comercial vor avea parte de ședințe de make-up gratuite, dar și de alte surprize speciale.

Sesiunile de machiaj gratuite se vor desfășura în fiecare zi a evenimentului, între orele 12:00 și 22:00. În urma ședințelor, make-up artistul Marionnaud le va oferi participantelor mini produse cadou, dar și sfaturi și recomandări în ceea ce privește tehnicile de aplicare a cosmeticelor. În plus, cei care doresc să achiziționeze produse din magazinul Marionnaud vor primi vouchere de cumpărături din partea organizatorilor.
Evenimentul Marionnaud „Beauty is mine” se va desfășura în Shopping City Râmnicu Vâlcea, în perioada 28 martie – 1 aprilie 2018, între orele 12:00 și 22:00. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.
Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea
Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.
Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.