Meta
Realitatea Vâlceană

Percheziţii în şase judeţe, inclusiv Vâlcea!

Infracţiuni economice de 20 de milioane de euro!

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, 121 de percheziţii au fost efectuate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni din sfera criminalităţii financiare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Braşov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmboviţa şi Giurgiu, la acestea participând peste 900 de poliţişti cu 200 autospeciale.

Percheziţiile au vizat locuinţele unor suspecţi de evaziune fiscală şi spălare a banilor, cât şi sediile unor societăţi comerciale implicate în activitatea infracţională.

Sunt efectuate cercetări privind membrii unei grupări infracţionale care, prin comiterea de infracţiuni economice, ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro. La acţiune au participat şi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bucureşti, fiind emise 80 de mandate de aducere pe numele mai multor persoane ce urmează a fi audiate în cauză. Activităţile sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al S.R.I. În ceea ce priveşte judeţul Vâlcea, poliţiştii au descins la un punct de lucru în Râmnicu Vâlcea, unde au fost ridicate mai multe documente. Vă vom ţine la curent! (A.D.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.