Meta
Realitatea Vâlceană

Planurile deputatului Eugen Neaţă pentru 2018: „Voi rămâne la fel de activ şi aproape de oameni, aşa cum am făcut-o şi în primul an de mandat!

„Ne facem datoria faţă de oameni, aşa cum am promis în campania electorală! Oamenii care ne-au ales să ii reprezentăm în Parlamentul României, sunt prioritatea noastră!
Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la biroul parlamentar din orasul Horezu, strada Unirii, nr. 10, am avut intalnire cu cetatenii din aceasta zona.
Impreuna cu colegul meu, deputat Vasile Cocoş si presedintele PSD Horezu, Popescu Cristian, am discutat despre problemele ridicate de participanti si despre modul in care acestea pot fi rezolvate. Oamenii sunt interesati sa cunoasca adevarul cu privire la multe subiecte ce se dezbat in mass-media si ce ne-am propus noi cei din Partidul Social Democrat sa facem in continuare.
Pe aceasta cale, le transimt tuturor sa aiba incredere in noi. Vom merge mai departe cu programul de guvernare si vom realiza tot ce am promis!
Asa cum am mai spus, sustin toate proiectele benefice de interes local si ma implic pentru ca acestea sa se realizeze.
Prin masurile luate si proiectele implementate, judetul Valcea se dezvolta, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si din punct de vedere economic. Cu totii stim activitatea presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Rădulescu, care a reusit sa atraga foarte multe fonduri pentru judetul nostru si parte din proiectele prezentate in sedinte sunt in derulare.
Voi rămâne la fel de activ şi aproape de oameni, aşa cum am făcut-o şi în primul an de mandat! Va multumesc celor care imi sunteti aproape si aveti incredere in mine!
”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.