Meta
Realitatea Vâlceană

PNL Vâlcea: La începutul primăverii, o reverență doamnelor și domnișoarelor din județ

Prin tradiție, sosirea primăverii este marcată pe 1 martie de Ziua Mărțișorului, iar la 8 martie de Ziua Femeii! Ce poate fi mai frumos și mai înviorător decât această asociere a căldurii și prospețimii primăverii cu respectul pe care îl datorăm Mamelor, Fiicelor, Soțiilor noastre, într-un cuvânt FEMEII.

Sub acest semn, a avut loc în după-amiaza zilei de 3 martie, la inițiativa Biroului Politic al Filialei PNL Vâlcea, cu contribuția deosebită a Președintei OFL VÂLCEA, senatorul Claudia Mihaela Banu și cu participarea președintelui, deputat Cristian Buican, o întâlnire festivă în cadrul căreia au fost omagiate doamnele și domnișoarele din filiala PNL Vâlcea și s-a transmis un mesaj de felicitare tuturor doamnelor și domnișoarelor din județul nostru. La sărbătoarea femeilor liberale au participat parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, membrii Biroului Politic Județean.

Cu această ocazie, doamnele și domnișoarele liberale care desfășoară activități politice și de reprezentare în diversele structuri ale partidului și ale administrației au primit din partea organizatorilor diplome și buchete de flori ca expresie a prețuirii de care se bucură eforturile pe care le-au depus.

Președintele Filialei Județene a PNL, deputatul Cristian Buican, a dorit nu numai săfie prezent pentru a-și omagia colegele, ci și pentru a-și exprima prețuirea pe care le-o poartă oferind câte un buchet de flori fiecăreia dintre doamnele și domnișoarele care au fost prezente.
De asemenea, senatorul Claudia Mihaela Banu și deputatul Laurentiu Cazan și-au exprimat mulțumirile față de colege și față de toți cei care au făcut posibilă sărbătorirea.

“Dorim colegelor liberale, tuturor femeilor din județul nostru, un călduros La Mulți Ani, sănătate și fericire!”, transmite conducerea PNL Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.