Meta
Realitatea Vâlceană

Polițiștii rutieri fac ordine în trafic: În numai două ore, 16 șoferi vitezomani au rămas fără permise!

ACȚIUNE IPJ PENTRU CREȘTEREA SIGURANȚEI TRAFICULUI RUTIER!
16 permise de conducere au fost reținute duminică, 27 octombrie, în doar 2 ore, de către polițiștii Serviciului Rutier, pentru depășirea limitei legale de viteză.

În acest week-end, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice, punând accent pe depășirea limitei legale de viteză, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere.

Au fost aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 125.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice. Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 67 de permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.
Duminică, 27 octombrie, în intervalul orar 15.00 – 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 16 permise în vederea suspendării dreptului de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză pe drumurile publice și au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei.

Printre contravenienți s-a numărat și un motociclist, căruia i-a fost reținut permisul de conducere pentru viteză, dar și certificatul de înmatriculare întrucât avea plăcuța de înmatriculare montată pe suport rabatabil. Motociclistul s-a ales și cu o amendă de 1305 lei.

  • Controalele vizează respectarea regulilor de circulație rutieră, în scopul reducerii numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

    Polițiștii au folosit toate aparatele radar disponibile.

  • Leave a Reply

    Photo Gallery

    Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.