Meta
Realitatea Vâlceană

Președintele CJ: „Am decis să introduc propunerea de REABILITARE și MODERNIZARE a POLICLINICII cu PLATĂ în proiectul de buget pe 2018”

În proiectul de buget propus de Consiliul Judeţean Vâlcea pentru 2018 sunt cuprinse fonduri pentru această investiție
Una dintre clădirile aflate în centrul orașului și care are nevoie urgentă de reabilitare și modernizare este clădirea “Policlinicii cu Plată”, clădire ce a fost construită în anul 1984 şi care, de la Revoluţie şi până în prezent, nu a beneficiat de nicio reparație capitală, ci doar de lucrări de întreţinere. Prin propunerea de repartizare a bugetului judeţului Vâlcea, anul acesta, consilierilor județeni le va fi supus spre dezbatere şi aprobare bugetul necesar reabilitării și modernizării acestui imobil.

Ne propunem ca în această clădire să mutăm Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea. Avem deja câteva simulări și propuneri de împărțire a spațiului în care își va desfășura activitatea această unitate medicală extrem de importantă și salvatoare de vieți, aș spune eu. Actualul spațiu în care funcţionează Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea, devenit impropriu pentru desfăşurarea activităţii, impune luarea unor măsuri urgente de rezolvare a problemelor de funcționare și prin urmare am decis să introduc această propunere în proiectul de buget”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.