Meta
Realitatea Vâlceană

Președintele Interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu: ÎN 2015 SĂNĂTATEA PRIMEȘTE MAI MULȚI BANI!

Acest Guvern, denumit generic ”Guvernul Ponta 4”, este un Guvern tânăr dar cu experiență politică. Îmi exprim satisfacția pentru faptul că se păstrează tendința de a propune miniștri tineri, asta în condițiile în care noul Guvern este complet restructurat având în componența sa mai puțini miniștri.

Conform cifrelor comunicate oficial, Ministerul Sănătății primește mai mulți bani în 2015, astfel Ministerul Sănătății are un buget în creștere cu 900 milioane lei, un plus de 3,2%. Banii vor fi alocați în special pentru investiții și dotări în spitale dar și pentru investiții din fonduri europene nerambursabile” – declarație deputat Constantin Rădulescu, Președinte Interimar PSD Vâlcea.

În aproximativ două săptămâni, 4 vești bune pentru Vâlcea!

Județul nostru traversează o perioadă extrem de complicată, însă  în ultimele două săptămâni din partea  Guvernului am primit 4 vești menite să ne crească doza de optimism și nu numai atât,întrucât  economia județului primește o gură importantă de oxigen.

În primul rând, Guvernul a achitat toate datoriile la pârtia de schi de la Voineasa. Este un domeniu strategic care va aduce bani și resurse unor mii sau chiar zeci de mii de oameni din județele Vâlcea și Gorj, fiind o investiție cu impact național deosebit.

În al doilea rând, calea ferată Vâlcea-Vâlcele a fost trecută ca și proiect prioritar pentru Guvern în următoarea perioadă.

În al treilea rând, autostrada Pitești-Sibiu se regăsește pe lista de priorități a Guvernului pentru anul 2015.

Nu în ultimul rând, este foarte important de știut că săptămâna trecută, CET-ul a obținut o aprobare de a utiliza rezerva strategică de cărbune, astfel încât în  Municipiul Râmnicu Vâlcea să nu fie probleme cu agentul termic în această iarnă.

Sunt lucruri importante pe care am vrut să le subliniez, întrucât de ele se leagă speranța românilor într-un trai mai bun, într-un Guvern care să lucreze exclusiv pentru interesul național. Am încredere că Victor Ponta va ști să gestioneze această perioadă dificilă împreună cu Guvernul pe care și eu, în calitate de parlamentar, îl susțin” – declarație deputat Constantin Rădulescu, Președinte Interimar PSD Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.