Meta
Realitatea Vâlceană

Prefectul Cornoiu, negru de supărare pe directorii absenți la ședința Colegiului Prefectural

Trei ședințe în aceeași zi, marți 25 noiembrie a.c., la Prefectura Vâlcea!

Marți,. 25 noiembrie, ora 09.00, la sediul Instituției Prefectului- Județul Vâlcea, a avut loc ședința ordinară  a Colegiului Prefectural Vâlcea, la ora 11.00 a avut loc ședința de lucru a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, iar de la ora 14.00, s-a desfășurat ședința ordinară a Comisiei de Dialog Social Vâlcea.

Anumiți directori de instituții și-au făcut un obicei să lipsească nemotivat la ședința Colegiului Prefectural!

Reritor la ședința Colegiului Prefectural, aici au fost prezentate două puncte foarte importante în ceea ce privește pregătirea drumurilor pentru sezonul rece, dar și detalii despre cardul național de sănătate.

Ceea ce este îngrijorător este faptul că ședința a fost anunțată la ora 9.00, dar a început la 9.30, asta deoarece o parte din membrii Colegiului Prefectural, directori ai unor instituții de stat, subordonate Instituției Prefectului au absentat nemotivat, ba mai mult au fost așteptați că poate-poate apar, spre nemulțumirea prefectului Dumitru Cornoiu! Și unde mai pui că nu e prima dată când lipsesc! Colegii dumnealor, indiferent cu ce probleme se confruntă, întotdeauna au fost prezenți, de aceea ar fi și păcat ca toți membrii Colegiului Prefectural să fie „băgați în aceeași oală” cu veșnicii-absenți.

Prefectul Cornoiu: „Cine nu poate face față să se retragă! Dacă nici la ședințe nu suntem prezenți, ce eficiență avem? Pentru asta suntem plătiți, să fim în folosul cetățenilor!”

Nici jumătate din directorii instituțiilor de stat nu au binevoit să fie prezenți la această ședință! Ați văzut că, de când sunt eu prefect, nu am schimbat pe nimeni, însă nu se mai poate continua astfel! Pentru asta suntem plătiți, să venim la ședințe, să găsim soluții, asta așteaptă oamenii de la noi, pentru asta primim salariu! Cine nu poate face față, să se retragă! Să nu creadă cineva că se poate tolera la infinit această stare de indiferență. De aceea există Prefectura, să raportați situațiile. Aveți grijă cum comunicați că suntem plătiți pentru treaba asta, nu să încurcm activitatea! Trebuie să răspundeți la chemările noastre, iar gradul de comunicare e esențial! Suntem noi aceia care suntem în stare să conducem instituții? Dacă nici la ședințe nu suntem prezenți, ce eficiență avem? Așa că vă rog să vă gândiți bine cum procedați pe viitor, trebuie să continuăm în disciplină și în folosul oamenilor!”, a declarat prefectul Cornoiu.

Cu eleganța și amabilitatea ce-au caracterizat-o întotdeauna, subprefectul Aurora Gherghina chiar i-a sunat pe câțiva dintre directorii absenți să-i cheme la ședință, însă… Este foarte frumos gestul dumneai însă, pe viitor, toți directorii instituțiilor subordonate Instituției Prefectului trebuie să-și îndeplinească obligațiile de serviciu, să se prezinte la ședințe, să îndeplinească tot ce intră în fișa postului pe care îl ocupă fiecare! Nu așa vi se pare corect? Noi așa credem!

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.