Meta
Realitatea Vâlceană

Primăria continuă modernizarea școlilor din oraș: Școala „Mihai Eminescu” are parterul complet reabilitat

Marți, 19 martie, primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de reabilitare realizate la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ostroveni care au vizat sălile de clasă, spațiile administrative și grupurile sanitare de la parterul clădirii.

Cu acest prilej, edilul-șef a declarat că la aceași unitate școlară are în vedere într-o etapă viitoare și reabilitarea etajului întâi – etapizarea pe niveluri fiind singura modalitate de a derula astfel de lucrări fără afectarea procesului de învățământ -, dar mai ales modernizarea completă a sălii de sport școlare, care are nevoie urgentă de intervenții și care este singura sală de sport rămasă nemodernizată din oraș.

Alte lucrări în desfășurare din domeniul unităților școlare din municipiu sunt:
• La Colegiul Energetic, unde într-un fost internat se vor amenaja aproximativ 15 săli de clasă și laboratoare extrem de necesare;
• La Liceul Tehnologic „General Magheru”, care se va îmbogăți în curând cu o sală de sport prin transformarea unui fost atelier rămas fără utilizare.

1 Comment for “Primăria continuă modernizarea școlilor din oraș: Școala „Mihai Eminescu” are parterul complet reabilitat”

  1. Wow, marvelous blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you make blogging look easy. The total look of your site is excellent, let alone the content material!
    You can see similar here sklep online

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.