Meta
Realitatea Vâlceană

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a sprijinit evenimentul caritabil „Vâlcenii împreună pentru viață!”, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”

Sâmbătă, 29 septembrie, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” s-au strâns fonduri pentru două tinere mămici din Vâlcea, care au mare nevoie de ajutor (deoarece starea acestora de sănătate este gravă), în cadrul unui eveniment caditabil intitulat „Vâlcenii împreună pentru viață!”, eveniment ce a fost organizat de Asociația Mămici din Vâlcea.
Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea s-a alăturat numeroaselor instituții care au susținut acest eveniment caritabil. Astfel, pe scenă au avut loc diverse momente artistice prezentate de Trupa de Teatru di la Țară, Trupa de dans „Ru Apolo”. Au avut loc și concerte de muzică populară și ușoară.
La acest eveniment a participat și corul „Euphonia”al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Actorii Teatrului Municipal „Ariel” au fost pe picioroange, Micul Pepe a oferit copiilor diverse figurine realizate din baloane și face-painting, iar diverși animatori au fost costumați în personaje Disney. În zonă a fost amplasată o urnă în care toți cei prezenți au putut să doneze pentru a le ajuta pe Mădălina și Ramona!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.