Meta
Realitatea Vâlceană

Primăria Râmnicului continuă reabilitarea termică a blocurilor din municipiu – lucrările la opt blocuri de locuințe vor începe curând, iar la alte trei procedurile sunt într-un stadiu avansat

În cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Primăria Municipiului a reușit accesarea tuturor fondurilor disponibile la nivelul întregului județ pentru eficientizarea termică a blocurilor de locuințe și clădirilor publice, astfel că 11 blocuri din Râmnic vor beneficia de asemenea lucrări cu finanțare nerambursabilă.

La acest moment, în urma procedurilor de selecție, s-au semnat trei contracte de execuție pentru creșterea performanței energetice la:

➡️ bloc 93, strada Doctor Hacman nr. 18;
➡️ bloc 11, aleea Privighetorii nr. 4;
➡️ bloc O1, strada Remus Bellu nr. 5;
➡️ bloc P1, strada Regina Maria nr. 25,;
➡️ bloc D2, Calea lui Traian nr. 147;
➡️ bloc R24, strada Republicii nr. 10;
➡️ bloc G117, str. Grigore Procopiu nr. 39;
➡️ bloc A4, str. Luceafărului nr. 2.

O procedură de selecție aflată în evaluare vizează lucrările de consolidare seismică și renovare energetică la blocul V1 din strada General Magheru nr. 1 (pentru care s-au depus 5 oferte), o alta, care are în vedere creșterea performanței energetice la blocul Henri Coandă, strada Henri Coandă nr. 23 a adunat până la termenul limită de depunere din 26 februarie 4 oferte, iar o ultimă procedură referitoare la blocul 7 din strada Mihai Viteazu nr. 41 urmează să fie lansată foarte curând în Sistemul Electronic de Achiziții Publice – SEAP.

Termenul de execuție pentru eficientizarea energetică este de 12 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar în cazul blocului V1, unde sunt necesare și consolidări seismice – de 24 de luni.

1 Comment for “Primăria Râmnicului continuă reabilitarea termică a blocurilor din municipiu – lucrările la opt blocuri de locuințe vor începe curând, iar la alte trei procedurile sunt într-un stadiu avansat”

  1. Wow, incredible blog structure! How long have you been running a blog for?

    you make blogging look easy. The entire look of your web site is wonderful, as neatly as the content material!
    You can see similar here sklep online

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.