Meta
Realitatea Vâlceană

Primarul Mircia Gutău a premiat excelenţa în învăţământ! 12 elevi cu media 10, la Evaluare Națională și la Bac!

Sâmbătă, 3 august 2019, pe scena din Scuarul „Mircea cel Bătrân”, în deschiderea primului spectacol din microstagiunea estivală de teatru „La Strada”, primarul Mircia Gutău i-a premiat pe cei 12 elevi din Râmnicu Vâlcea care au obţinut media 10 la examenele din această vară.

Premiile au constat în sume de 3.000 de lei pentru cei 9 elevi care au obţinut media maximă la examenul de Evaluare Naţională, respectiv de 4.000 de lei pentru cei 3 elevi care obţinut media maximă la examenul de Bacalaureat.
Cu această ocazie, edilul-şef a subliniat că această premiere a devenit deja o tradiţie la nivelul Râmnicului şi că Municipalitatea răsplăteşte nu numai performanţa în sport – dând exemplu rezultatele excelente ale echipei de handbal feminin SCM, campioană naţională – ci şi performanţa elevilor care au obţinut rezultate deosebite.

La eveniment au mai participat viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, inspectorul şcolar Adina Dobrete, care a transmis salutul şi felicitările inspectorului general şcolar Andra Bică, directori ai şcolilor unde învaţă premianţii, consilieri locali şi un numeros public.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.