Meta
Realitatea Vâlceană

Primele ședințe conduse de prefectul Florian Marin. Ce nu se mai tolerează

Joi, 27 aprilie 2017, începând cu ora 14:00 , prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a convocat în ședință Comisia de Dialog Social Vâlcea, la sediul Instituției Prefectului Județul Vâlcea – sala 2. Tematica sedinței a reprezentat-o „Corelarea nomenclatorului de meserii cu aria curriculară și specializările profesionale. Educația antreprenorială și inițiativele sistemului de învățământ pentru START-UP”. Materialul a fost prezentat de George Rotaru, președintele Confederației Patronale a Industriei Serviciilor și Comerțului din România, Vâlcea.
Vineri, 28 aprilie 2017, începând cu ora 9:00, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a convocat Colegiul Prefectural în ședință ordinară la sediul Instituției Prefectului Județul Vâlcea – sala 2.Ședința a avut ca principal punct pe ordinea de zi „Rezultatele controalelor efectuate în perioada Sărbătorilor Pascale – aprilie 2017„ .

Am rugămintea la dumneavoastră, ca regulă, ca la toate şedinţele să participe directorii (preşedinţi sau şefi de instituţii), iar în cazuri deosebite – dar să îmi fie comunicat în scris – să vină înlocuitorul. Acum au fost câteva situaţii intempestive, le-am înţeles, dar pentru viitor, v-aş ruga ca aceasta să fie regula. Pentru că am participat şi în trecut la câteva şedinţe şi nu era în regulă să vină reprezentantul instituţiei, iar directorul să fie prezent în instituţie şi să nu participe la şedinţă”, a afirmat ferm prefectul Florian Marin.
Este de apreciat atitudinea noului prefect, bine ar fi ca regulile să fie şi respectate!
Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.