Meta
Realitatea Vâlceană

Primul eveniment internațional, la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea: Festivalul “Carpathian Latino Fest” (15-17 martie 2019)

•La marele eveniment organizat de instructorul vâlcean de dans Marian Dură se preconizează că vor fi prezente 1000 de persoane! Timp de trei zile, instructori de top, de pe două continente, vor preda lecții de dansuri latino!

În luna martie 2019, în Râmnicu Vâlcea, va fi inaugurat unul din cele moderne hoteluri Ramada, din cadrul companiei, hotel de 4 stele, situat chiar în centrul oraşului, urmând astfel ca municipiul nostru să intre pe harta marilor lanţuri hoteliere. Astfel, una dintre cele mai importante investiţii derulate la Râmnicu Vâlcea a vizat rebranduirea fostului Hotel Alutus. Brandul american Ramada domină topurile celor mai bine cotate hoteluri din lume!

Investiția de la Ramnicu Valcea se ridică la cateva milioane de euro. Complexul hotelier se clasează la patru stele plus și va respecta regulile unui lanț internațional cu pretenții. Cea mai mare parte a serviciilor se adresează turismului de business, dar există și segmente de servicii accesibile valcenilor.

Hotelul Ramada de la Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat în luna martie a acestui an. Contractul de franciză a fost încheiat cu firma SC Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea S.A. care aparține familiei Maria și Ion Tudor.

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume.

Lanțul este prezent și în România, având patru hoteluri în București (Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest Convention Center) și încă 7 locații în Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea și Craiova.

Primul eveniment internațional, la Râmnicu Vâlcea, organizat de Școala de Dansuri Bailando Contigo
Festivalul “Carpathian Latino Fest”, organizat de Școala de Dans Bailando Contigo va avea loc în perioada 15-17 martie 2019 la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea, unde vor fi cazați dansatori profesioniști campioni de salsa, bachata și kizomba cunoscuți în toată lumea!

La marele eveniment organizat de instructorul vâlcean de dans Marian Dură se preconizează că vor fi prezente 1000 de persoane! Timp de trei zile, instructori de top, de pe două continente, vor preda lecții de dansuri latino!


RÂMNICU VÂLCEA, CAPITALA DANSULUI LATINO
Aproximativ o mie de persoane vor transforma Râmnicu Vâlcea în capitala dansului latino-american. Iubitorii acestui gen, din intreaga lume, se întrunesc la acest festival! Consiliul Județean Vâlcea a devenit partener al școlii “Bailando Contigo” în organizarea celei de a treia ediții a “Carpathian Latino Fest” 2019.


Pentru mai multe informaţii şi detalii suplimentare: 0756948291- Marian Dură. Așteptaţi-vă, aşadar, ca oraşul nostru să fie pus pe harta Europei şi în lumea dansului latino.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.