Meta
Realitatea Vâlceană

Primul eveniment internațional, la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea: Festivalul “Carpathian Latino Fest” (15-17 martie 2019)

•La marele eveniment organizat de instructorul vâlcean de dans Marian Dură se preconizează că vor fi prezente 1000 de persoane! Timp de trei zile, instructori de top, de pe două continente, vor preda lecții de dansuri latino!


Primul eveniment internațional, la Râmnicu Vâlcea, organizat de Școala de Dansuri Bailando Contigo, la Ramada, în centrul orașului nostru!
Festivalul “Carpathian Latino Fest”, organizat de Școala de Dans Bailando Contigo va avea loc în perioada 15-17 martie 2019 la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea, unde vor fi cazați dansatori profesioniști campioni de salsa, bachata și kizomba cunoscuți în toată lumea!

La marele eveniment organizat de instructorul vâlcean de dans Marian Dură se preconizează că vor fi prezente 1000 de persoane! Timp de trei zile, instructori de top, de pe două continente, vor preda lecții de dansuri latino!


RÂMNICU VÂLCEA, CAPITALA DANSULUI LATINO
Aproximativ o mie de persoane vor transforma Râmnicu Vâlcea în capitala dansului latino-american. Iubitorii acestui gen, din intreaga lume, se întrunesc la acest festival! Consiliul Județean Vâlcea a devenit partener al școlii “Bailando Contigo” în organizarea celei de a treia ediții a “Carpathian Latino Fest” 2019.


Pentru mai multe informaţii şi detalii suplimentare: 0756948291- Marian Dură. Așteptaţi-vă, aşadar, ca oraşul nostru să fie pus pe harta Europei şi în lumea dansului latino.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.