Meta
Realitatea Vâlceană

Primul multiplex din oraș, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Cinema City va fi inaugurat pe 10 mai, la etajul 1 al centrului comercial
• 6 săli de cinema și peste 1.000 de locuri disponibile pentru clienți

Shopping City Râmnicu Vâlcea își întregește mixul de divertisment și se transformă în destinația ideală pentru pasionații filmelor pe marile ecrane. Pe 10 mai, la etajul 1 al centrului comercial, se deschide Cinema City, primul multiplex din oraș și cel mai modern cinematograf din județ.

Fiind cel mai mare operator de cinematografe din România, cu activitate de peste 10 ani în țară, Cinema City le oferă clienților săi confort la cele mai înalte standarde și tehnologie de ultimă generație pentru vizionarea celor mai noi filme. Multiplexul din Shopping City Râmnicu Vâlcea va cuprinde 6 săli 2D si 3D, complet digitalizate, acestea însumând peste 1.000 de locuri cu unghiuri perfecte de vizibilitate la vizionarea fiecărui film.

Cinema City își va deschide porțile pentru pasionații de cinematografie începând cu 10 mai, în zona de divertisment a centrului comercial. O gamă variată de filme vor fi disponibile pentru vizionare în cele 6 săli echipate modern, printre care „Răzbunătorii: Războiul infinitului” 3D, „Deadpool 2”, „Hai că sunt belea”, „Amnezie cu suprize”, „Peter Iepurașul” 2D dublat în română, „România neîmblânzită” 2D și „Rampage: Scăpați de sub control” 3D.

Biletele sunt disponibile începând cu prețul de 18 lei pentru filmele 2D, respectiv 19,5 lei, pentru filmele în varianta 3D. Prețul de achiziționare al biletelor poate varia în funcție de mai multe criterii, printre care categoria de vârstă, ora și data proiectării, dar și de formatul filmului. Clienții Cinema City au posibilitatea de a-și rezerva deja locul sau de a achiziționa bilete online la filmele preferate pentru prima săptămână pe https://www.cinemacity.ro/cinemas/ramnicu-valcea#/summary.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.