Meta
Realitatea Vâlceană

Proiecte importante aprobate în ședința CJ din 31 octombrie

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea de luni, 31 octombrie 2022, s-au aflat 20 de proiecte de hotărâre, care au obținut votul aleșilor județeni.

Cu acest prilej, au fost aprobate:

- alocarea sumei de 774.000 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitare (reparație generală și renovare) – latura de Est – Secția ATI -Spitalul de Obstetrică Ginecologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

- suplimentarea contribuției proprii aferente Județului Vâlcea cu 100.000 lei (respectiv de la 300.000 lei la 400.000 lei), pentru implementarea investiției ”Complex servicii balneare în comuna Vlădești”, proiect în care UAT Județul Vâlcea este partener alături de Comuna Vlădești.

Și proiectul ”Modernizarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorii de Tip Ambulatoriu pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Râmnicu Vâlcea”, care va fi depus spre finanțare în cadrul PNRR, de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea, a primit votul consilierilor județeni.

Valoarea totală a cheltuielilor eligibile pentru implementarea acestui proiect, pe perioada contractului de finanţare (24 luni), este de 1.107.587,87 lei (fără TVA), conform devizului general transmis de DGASPC Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.