Meta
Realitatea Vâlceană

PROIECTUL ”MIRAJUL OLTULUI” SE FINALIZEAZĂ ȘI DEVINE UNUL FUNCȚIONAL

”Mirajul Oltului – Extinderea infrastructurii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti – Căciulata”, un proiect care a întâmpinat numeroase dificultăți și întârzieri în implementare, a intrat în linie dreaptă. Astăzi (n.r: 29 octombrie) stadiul de realizare a investiției este de 97%, nemaifiind necesare decât mici finisaje și retușuri. S-au realizat toate probele tehnologice la ansamblul de tobogane, echipamentele și dotările aferente parcului acvatic, proceduri îndeaproape monitorizate de către conducerea Consiliului Județean Vâlcea. În această perioadă, în contextul finalizării lucrărilor, a fost înființat serviciul public de operare a investiției și au fost încheiate și primele contracte de muncă pentru noii angajați.

”Ei bine, este aproape gata! Astăzi am verificat din nou lucrările la Mirajul Oltului și am făcut o inventariere a ultimelor remedieri. Este un proiect complicat, cu detalii de execuție care au ridicat mari probleme, însă pentru mine finalizarea acestuia a fost una dintre marile provocări. Investiția este destinată atât sezonului estival, cât și extrasezonului, fiind dotată cu piscine interioare, saune și sală de fitness, ce va permite accesul publicului pe întreg parcursul anului. Este un obiectiv turistic important pentru orașul Călimănești și pentru Vâlcea!
Ne ținem de cuvânt! Multumesc tuturor celor care, de-a lungul timpului, au contribuit la realizarea investiției”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliul Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.