Meta
Realitatea Vâlceană

Protectchim construieşte 41 de locuinţe sociale pentru râmniceni la fostul Cămin de Bătrâni din Ostroveni

• În urmă cu şapte luni, mai exact pe 21 martie 2013, scriam că o firmă aflată pe locul doi care a avut o ofertă de preţ cu aproximativ 15 miliarde mai mult (firma X) decât firma cu cel mai mic preţ (Protectchim) era pe punctul de a câştiga licitaţia la Primăria Râmnicului pentru trasformarea în locuinţe sociale şi a ultimului corp, din cele patru, ale fostului Cămin de Bătrâni din Ostroveni.

Aşa scriam pe 21 martie 2013: http://www.realitateavalceana.ro/primaria-ramnicului-arunca-pe-fereastra-1-500-000-lei-din-fonduri-publice

Am primit şi drept la replică, pe care l-am publicat la vremea respectivă: http://www.realitateavalceana.ro/drept-la-replica

Acum, timpul a dovedit că noi, jurnaliştii de la Realitatea Vâlceană, am avut dreptate, astfel că s-a emis Ordinul de începere a lucrărilor, cu data de 30.10.2013, la obiectivul de investiţii Proiectare şi execuţie transformare Corpul A al fostului Cămin de Bătrâni în locuinţe sociale. Constructor este SC PROTECTCHIM SRL Rm. Valcea, iar proiectantul  este SC STRUCTURI SRL Focşani.

În urma lucrărilor vor rezulta 41 de unităţi locative – 30 de apartamente cu 2 camere şi 11 garsoniere – structurate pe trei niveluri (parter şi două etaje), cu un grad de confort care să respecte Legea nr. 114/1996 a locuinţei. Conform contractului, investiţia va fi finalizată în termen de 16 luni.

Anemona TĂNASE

1 Comment for “Protectchim construieşte 41 de locuinţe sociale pentru râmniceni la fostul Cămin de Bătrâni din Ostroveni”

  1. lumi

    Succes D-le Enache si multa putere !

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.