Meta
Realitatea Vâlceană

PSD VÂLCEA, REUNIUNE în AN CENTENAR!

Joi, 13 decembrie 2018, cu începere de la orele 17:00, în municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Reuniunea Comitetului Executiv Județean Vâlcea al PSD, la care au participat peste 350 de pesediști vâlceni.

„Am fost foarte bucuros să-i întâmpin pe colegii mei primari, consilieri, parlamentari, președinți de organizații, oameni deosebiți și buni prieteni, alături de care am construit, în logica binelui, pentru vâlceni.
A fost o seară în care am sărbătorit, am făcut un bilanț politic și administrativ, dar am vorbit şi despre viitor.
Vom continua să promovăm proiecte şi măsuri în plan administrativ și politic, să modernizăm întreaga infrastructură, astfel încât județul Vâlcea să devină unul modern şi atractiv pentru investitori, iar vâlcenii, care ne-au acordat încrederea, să vadă că faptele noastre sunt îndreptate întotdeauna către binele comunității.
Avem foarte multe proiecte aflate deja în derulare și, alături de partenerii noștri, îi asigurăm pe vâlceni că ne vom ține de cuvânt.
Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru fiecare minut din viața lor pe care îl acordă PSD-ului, partidul cel mai puternic la nivel național, dar şi județean”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.