Meta
Realitatea Vâlceană

Puncte importante aprobate de toţi consilierii locali, în şedinţă extraordinară, la Primăria Râmnicului

Luni, 18 septembrie 2017, la ora 13.00, în sala de şedinţe a Primăriei Râmnicului, edilul Mircia Gutău a convocat consilierii locali în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi fiind supuse spre debatere si aprobare următoarele puncte:
1. Raport şi proiect de hotărâre privind rectificarea listei de investiţii pentru anul 2017;
2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform Devizului General aferent Documentaţiei tehnice pentru punerea în funcţiune a obiectivului „Alimentare cu energie electrică a consumatorilor din Spaţiul Public Central”
3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate (SF) şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amenajare strada Cojocarilor”
4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate (SF) şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amenajare strada Mircea Demetriade şi adiacente (arhitect Gheorghe Simotta şi arhitect Nicolae Lupu)”
5. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr.3 la Hotărârea Consiliului Local nr. 201/31.05.2017 privind aprobarea declanşării procedurii de expropriere a imobilelor-construcţii şi terenuri, afectate de realizarea obiectivului de investiţii „Arteră de legătură între b-dul Nicolae Bălcescu şi b-dul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran – refacere şi completare”
6. Raport şi proiect de hotărâre privind suspendarea aplicării Hotărârii Consiliului Local nr.326 din 31 august 2017 referitoare la mandatarea reprezentantului municipiului în ADI pentru Serviciul de Salubrizare
7. Raport şi proiect de hotărâre privind achiziţionarea prin cumpărare a unui imobil teren în vederea realizării unei străzi conform PUG şi PUZ „Amenajare cimitir în zona Târgului Râureni”.
Precizăm faptul că primarul Mircia Gutău a suplimentat ordinea de zi cu încă un punct în care a propus ca o delegaţie formată din viceprimarul Carmen Preda şi consilierii locali Adina Dobrete şi Fane Leţu să se deplasese la Salzburg- Austria.
Toate punctele au fost aprobate în unanimitate de consilierii locali, indiferent de coloratura politică, ceea ce demonstrează incă o dată că Mircia Gutău deţine majoritatea în Consiliul Local şi că, oricât de cârcotaşi ar fi unii sau alţii prin diferite medii, la şedinţe nu au nimic de obiectat împotriva proiectelor întocmite şi realizate de conducerea Primăriei Râmnicului.
Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.