Meta
Realitatea Vâlceană

Puncte importante dezbătute la Comisia Judeteană de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport Vâlcea

Miercuri, 13.12.2017, la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, începând cu orele 12.00, a avut loc întrunirea perioadica în şedinţă de lucru a Comisiei Judeţene de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport Vâlcea, având următoarea ordine de zi:

1. Informare privind activitatea sportivă şi de tineret (D.J.S.T. şi structuri sportive);

2. Informare privind combaterea violenţei în sport;

3. Dezbateri;

4. Diverse.

La prezidiu s-au aflat subprefectul Aurora Gherghina şi Ioan Filip - consilier, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Vâlcea. Împreună cu aceştia s-a mai aflat şi profesorul Bogdan Marinescu, în calitate de director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea.

S-a trecut în revistă activitatea D.J.S.T. Vâlcea şi a asociaţiilor sportive de pe raza judeţului nostru, aceastea având ca reprezentanţi preşedinţii desemnaţi.

În urma unei analize profunde, a anului 2017, s-a putut concluziona că nu au fost incidente majore soldate cu violenţă, iar acolo unde s-au semnalat abateri de la buna conduită sportivă, s-au luat măsurile care se impun, in comisiile de disciplină.

Alături de cei enumeraţi mai sus au fost prezenţi şi reprezentanţii jandarmeriei, poliţiei şi ai I.S.U., drept pentru care ţinem să le mulţumim din nou, pentru faptul că pe tot parcursul anului au răspuns prompt solicitărilor miscării sportive, pentru a preîntâmpina sau pentru a aplana situaţii care ar fi putut duce la violenţă.

Aurora Gherghina, suprefectul judeţului Vâlcea şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini mişcarea sportivă, exprimându-şi dorinţa ca pe viitor să existe un dialog real între toţi factorii implicaţi, pentru ca sportul să redevină cu adevărat un ambasador al României.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.