Meta
Realitatea Vâlceană

Raportul activității APAVIL SA, în perioada 13-19 iulie 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 13-19 iulie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Lucian Blaga, Praporgescu nr. 1, Cătănești nr. 35A, Apusului nr. 29, Straubing nr.80, Drumul Gării (finalizată), Buda nr. 23.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Straubing nr. 80, Praporgescu nr. 1, Apusului nr. 29, Cătănești nr.35 A, Buda nr. 23, Aranghel nr. 26.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
- s-a asigurat asistență tehnică pe str. Nicolae Titulescu nr. 2-3;
- s-au înlocuit 5 ml de țeavă de canalizare PVC D 250 mm, la Bl. A 42-1, sc. B de pe str. Lucian Blaga și 30 ml de rețea PEHD D90 mm pe str. Apusului;
- a fost montat un clapet antiretur DN110 pe str. Tudor Vladimirescu – BL.5;
- au fost curățate gurile de scurgere pe str. Calea lui Traian;
- s-au verificat căminele de canalizare pe str. Depozitelor – ETA SA;
- a fost executat un racord gură de scurgere în zona Ostroveni – Liceul Ferdinand;
- au fost ridicate la cotă căminele de canalizare la Spitalul Nr.2- Rm. Vâlcea;
- au fost curățate căminele de canalizare pe str. Știrbei Vodă;
- au fost montate ramă, capac și piesa suport pe str. Mihai Eminescu;
- a fost executat un racord de canalizare pe str. Emil Avrămescu – Bl.E, sc.A;
- ​s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
- s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
- au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Tineretului – Bl.B5, Știrbei Vodă, Eftimeștilor, Calea lui Traian, Măceșului, Carol, Lespezi, Lucian Blaga, Spitalul Nr.2, Aleea Bradului – Bl.C5, sc.C, General Magheru, Drumul Gării, Nicolae Iorga – Bl.A27/3, Nicolae Titulescu – Bl.P10, Antim Ivireanul nr.100.

5 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 5 apometre, dintre care 3 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 6 avize de amplasament și 1 aviz tehnic.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.