Meta
Realitatea Vâlceană

Ravagii în Râmnic, din cauza vântului!

Judeţul Vâlcea se află sub cod de avertizări de vânt puternic și, din păcate, primele incidente nu au întârziat să apară! Luni, 24 februarie 2020, în jurul orei 11.44, pompierii au anunţat că intervin pentru îndepărtarea învelitoarei din tablă smulsă de pe acoperiș, aflată în arbori de pe str. Regina Maria, din municipiul Rm. Vâlcea. Tabla a fost în pericol de cădere în curtea grădiniței Cozia.

La ora 12.40, pompierii militari au anunţat că intervin pe str. Regina Maria, din municipiul Rm. Valcea, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție de la mansarda unui bloc de locuințe!

Copaci dărâmați, pe strada Rapsodiei!

Standurile de Mărțișoare, zburate de vânt!

Cineva undeva nu a luat în calcul codul de vânt puternic, astfel că, în această dimineață corturile cu tot cu standurile amenajate de Mărțișor au fost azvârlite cât colo de vântul care a suflat cu putere. Comercianții, ajutați de polițiștii locali și inspectorii Primăriei, s-au văzut nevoiți să își strângă mărțișoarele și celălalte obiecte expuse de pe jos!

Traficul rutier îngreunat pe DN 7, Dealul Negru, la Moraresti.

Din cauza vantului puternic, un stalp a cazut pe carosabil.
Politistii rutieri au ajuns fata locului pentru a fluidiza traficul si a-l dirija, facandu-se demersuri pentru degajarea drumului, anunță aceștia.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.