Meta
Realitatea Vâlceană

RAZIE IPJ pe principalele artere din VÂLCEA

Joi, 16 septembrie a.c., au fost organizate acțiuni rutiere de către polițiștii Biorului Rutier Vâlcea, având ca scop reducerea accidentelor rutiere și conștientizarea șoferilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Polițiștii acționează zilnic, pe arterele principale din județ, pentru combaterea și prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, obiectivul principal în cursul zilei, fiind de neacordare prioritate pietoni, dar și alte abateri ale participanților la trafic.

În acest context, au fost controlate 73 de autovehicule și legitimate 87 de persoane, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de peste 4640 de lei, pentru depășirea vitezei regulamentare, neacordare de prioritate, lipsa centurii de siguranță, abateri comise de bicicliști, pietoni, consum de alcool la volan, dar și alte fapte.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru neacordare prioritate pietoni și 2 certificate de înmatriculare.

Reamintim șoferilor să circule cu prudență, să respecte limitele de viteză stabilite pe fiecare segment de drum, să nu se angajeze în efectuarea de manevre riscante și să nu se urce la volan dacă au consumat alcool sau sunt obosiți!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.