Meta
Realitatea Vâlceană

RAZIE IPJ: Permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei și dosare penale pentru alcool la volan

Polițiștii rutieri din cadrul birourilor și formațiunilor rutiere au acționat în sistem integrat în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere în zonele și pe tronsoanele cu risc rutier ridicat, din județul Vâlcea.

În săptămâna 10-16 ianuarie a.c., polițiștii au acționat în trafic, fiind aplicate 102 sancțiuni contravenționale, dintre care 99 conform O.U.G.195/2002, pentru depășiri neregulamentare, conducere sub influența alcoolului, depășirea vitezei legale, neacordarea prioritate vehicule, abateri pietoni și alte nereguli.

Au fost reținute 16 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, majoritatea pentru depășirea limitei legale de viteză și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost înregistrate și 3 dosare penale, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și unul pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii vă recomandă să nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice, substanţe cu efect psihoactiv, să nu depășiți limita legală de viteză în mers, să respectați regulile de circulaţie şi să adoptaţi o conduita adecvată la condiţiile de trafic și meteo!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.