Meta
Realitatea Vâlceană

RAZII IPJ în RÂMNICU VÂLCEA și BĂLCEȘTI: Vitezomani amendați și permise de conducere reținute!

Polițiștii Serviciului Rutier și Poliției orașului Bălcești au acționat în orașul Bălcești și în comunele arondate și în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe Drumul Național 64 pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere, dar și pentru prevenirea evenimentelor negative și verificarea modului în care sunt respectate măsurile sanitare în vigoare.

La data de 2/3 octombrie a.c., în intervalul orar 18:00-02.00, polițiștii rutieri și de ordine publică au fost prezenți în trafic, în orașul Bălcești și în comunele arondate, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, de aproximativ 20.000 de lei, 17 dintre acestea pentru depășirea vitezei legale.

Polițiștii au reținut de asemenea, 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

La data de 3 octombrie a.c., polițiști ai Serviciului Rutier au acționat în intervalul orar 11:00-12:30, în Râmnicu Vâlcea, pe Drumul Național 64, aplicând 10 sancțiuni contravenționale, de aproximativ 8.000 de lei, 9 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Au fost reținute 7 permise de conducere.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte viteza legală, pentru a evita implicarea în accidente rutiere și pentru a nu fi sancționați contravențional.

Atragem atenția șoferilor cu privire la necesitatea de a-și echipa autoturismul corespunzător și de a se informa despre starea drumurilor și restricțiile din zonele unde urmează să se deplaseze!

De asemenea, recomandăm prudență în trafic și evitarea oricăror manevre riscante!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.