Meta
Realitatea Vâlceană

Rețineri și dosare penale întocmite pentru înșelăciuni, prejudicii de sute de mii de lei!

IPJ Vâlcea a destructurat două grupări infracționale!

• Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea în colaborare cu Penitenciarul Colibași, au reușit să destructureze două grupări infracționale, una specializată în comiterea de înșelăciuni prin folosirea de nume sau calități mincinoase. alta în furturi din autoturisme

La data de 21 noiembrie a.c., au fost prinși în flagrant G. Adnana Elena, de 17 ani și I. Gheorghe, de 30 de ani, care la solicitarea lui R. Constantin, de 25 de ani, reținut în Penitenciarul Colibași, prin metoda „accidentul”, au indus în eroare o femeie, determinând-o să dea suspecților suma de 18.000 lei, pentru un presupus accident rutier.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele trei persoane, în complicitate cu Z. Tiberiu Petre, de 26 de ani, au comis mai multe fapte de acest gen pe raza județului Vâlcea, cauzând un prejudiciu de aproximativ 115.000 lei.

Sâmbătă, 22 noiembrie a.c., Judecătoria Râmnicu Vâlcea a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpaților I. Gheorghe și Z. Tiberiu Petre, iar față de inculpata G. Adnana Elena, s-a dispus măsura controlului judiciar.

În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., au fost prinși în flagrant C. Ionuț, de 27 de ani, Ț. George, de 20 de ani și G. Ion Adrian, de 25 de ani.

Aceștia, în luna noiembrie a.c., au sustras de la mai multe autoturisme parcate pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, geamurile oglinzilor retrovizoare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 lei.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în data de 21 noiembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, a dispus față de cei trei tineri, măsura controlului judiciar. (B.C.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.