Meta
Realitatea Vâlceană

REABILITAREA, MODERNIZAREA și DOTAREA SECȚIILOR din CLĂDIREA CORP C6 a SPITALULUI VECHI, proiect INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ!

În data de 9 decembrie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat contractul de servicii pentru elaborare studiilor tehnice preliminare – studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica, raportul de audit energetic – pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Vechi, unde funcționează în prezent secțiile dermato-venerice şi infecţioase.
Proiectul Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în str. General Magheru , nr.54 (”Spitalul Vechi” – Spitalul Nr.2) a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Unități sanitare din mediul urban” – derulat de către COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.
Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a clădirii C6, unde funcționează în prezent secțiile dermato-venerice şi infecţioase.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.