Meta
Realitatea Vâlceană

Realitatea Vâlceană, 10 ani!

În data de 10 februarie 2011, dintr-un mic sediu de pe strada Regina Maria Nr. 7, din Râmnic, a pornit spre cititorii vâlceni (pe o piaţă suprasaturată de publicaţii) primul număr al ziarului Realitatea Vâlceană făcut cu mult entuziasm şi dăruire de o mână de oameni tineri, toţi până-n 30 de ani. Am fost încrezători, am muncit, Dumnezeu ne-a ajutat şi am reuşit aproape tot ce ne-am propus!
Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim.
Ziarul nostru a fost creat cu deviza de a promova şi apăra interesele comunităţii vâlcene şi are o politică editorială orientată către prezentarea obiectivă şi imparţială a informaţiei. Şi cum „ce nu te omoară te face mai puternic”, chiar dacă unii nu ne dădeau nicio şansă de a rezista, ba mai mult ne-au cântat prohodul cu prost-ascunsă satisfacţie, Realitatea Vâlceană a rămas în picioare, chiar a continuat să se dezvolte, rămânând fidelă ideilor, valorilor şi principiilor cu care a pornit la drum.
Aşadar acum, pe 10 februarie 2021, sărbătorim 10 ani de existenţă şi se cuvine ca, mai întâi de toate, să ne înclinăm cu respect şi să vă mulţumim dumneavoastră, cititorilor noştri, raţiunea noastră de a exista! Nu trebuie să-i omitem nici pe cei care au fost întotdeauna alături de noi, colaboratorilor noştri, să-i asigurăm de toată recunoştinţa noastră! Vă mulţumim din suflet!
Şi nu uitaţi, într-o societate democratică, adevărata putere e cea a cuvântului!
REDACȚIA

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.