Meta
Realitatea Vâlceană

Refacerea şi modernizarea drumurilor, prioritatea conducerii Consiliului Judeţean. Vâlcea, pregătită pentru iarnă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a verificat calitatea lucrărilor de consolidare şi refacere pe DJ 648, Ioneşti – Olanu, investiţie finanţată de Guvernul României, prin PNDL II, care, pe lângă modernizarea platformei drumului, rezolvă şi problema traversării pârâului Fătu, prin construirea unui pod.
Primarul comunei Olanu, care l-a însoţit în deplasarea făcută în zona noului pod, i-a mulţumit Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, în numele locuitorilor comunei, pentru implicarea sa în obţinerea acestei finanţări, care rezolvă o problemă cu care comunitatea locală se confruntă de mai multă vreme, şi anume traversarea pârâului, care până acum se făcea prin albia acestuia.

“Anul acesta am reușit să modernizăm porțiuni importante din drumurile județene. Am fost pe DJ 678 D, unde RAJDP Vâlcea a efectuat lucrări de modernizare și turnare covor asfaltic, urmând să fie trasate marcajele rutiere, care să asigure o circulaţie sigură şi fluentă. Este foarte important să precizăm că pe acest drum județean s-a turnat pentru prima dată covor asfaltic chiar în acest an şi vă asigur că se vor continua lucrările, astfel încât în cursul anului viitor drumul să fie modernizat în întregime. Și pentru că am fost în comuna Nicolae Bălcescu, i-am vizitat pe colegii mei de la DGASPC, care au grijă de persoanele vârstnice în căminul de bătrâni înființat în această localitate“, a explicat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Miercuri, 13 decembrie a.c., la primele ore ale dimineţii, Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, împreună cu directorul Direcţiei Tehnice al Consiliului Judeţean Vâlcea şi directorul RAJDP Vâlcea, au fost prezenţi într-una din bazele de utilaje ale RAJDP Vâlcea.
Mă interesează, în mod deosebit, ca toate utilajele care vor acţiona pe drumurile judeţene să fie în stare bună de funcţionare şi pregătite să intervină, imediat, în cazul în care vom avea căderi abundente de zăpadă”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.