Meta
Realitatea Vâlceană

Reprezentanții Shopping City Râmnicu Vâlcea reacționează în urma incendiului din data de 6 mai 2018

„Siguranța clienților noștri reprezintă o prioritate constantă și suntem pregătiți pentru orice situație care poate reprezenta un pericol. Centrul comercial dispune de autorizația de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență și toate sistemele noastre de siguranță funcționeză conform normelor în vigoare.

În ceea ce privește incendiul produs în exteriorul centrului comercial în data de 6 mai 2018, echipa centrului a reacționat corespunzător, întrerupând imediat alimentarea cu electricitate a tabloului electric și intervenind rapid pentru stingerea incendiului.

Sistemele de detecție și alarmare au pornit imediat și toate persoanele din clădire au fost evacuate în siguranță. In aproximativ 30 de minute, activitatea mallului a fost reluată în parametri optimi. Mai departe, am reverificat toate sistemele electrice ale centrului pentru a ne asigura că toate echipamentele sunt funcționale și am luat toate măsurile pentru a evita producerea altor incidente pe viitor”, au declarat reprezentanții centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, în legătură cu incendiul produs în data de 6 mai 2018.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.