Meta
Realitatea Vâlceană

Rezultat dezamăgitor pentru vâlceni: HCM, șase înfrângeri consecutive!

Echipa HCM Rm.Vâlcea a jucat duminică, 30 aprilie a.c., de la ora 16.00, în Sala Sporturilor Traian, cu SCM Craiova, în ultimul meci din actualul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin unde, din păcate, a înregistrat șasea înfrângere consecutivă, de data acesta scorul fiind chiar umilitor: 20-31 (14-16)!!!

Luminița Dinu: ”Îmi cer scuze publicului, în numele întregii echipe!”

Antrenorul secund al HCM Rm.Vâlcea, Luminița Dinu, a cerut scuze fanilor echipei, pentru rezultatele negative din ultimele șase etape.
Sunt dezamăgită pentru fanii noștri, noi am făcut rezultate, noi i-am adus pe suporteri în Sala Traian, apoi tot noi i-am dezamăgit prin înfrângeri dureroase. În numele întregii echipe, îmi cer scuze pentru cele întâmplate în ultimele șase jocuri! Îmi doresc ca publicul să revină sezonul viitor și să susțină echipa și la bine și la greu. Ne-am dorit victoria, dar una e să dorești și alta este să poți. Ultimele șase etape am luat bătaie la diferențe mari, nu vreau să găsesc scuze, dar nu am avut lotul întreg, ba erau fete accidentate, ba erau răcite, e greu să te antrenezi într-o formulă și să joci cu alta. Cât timp nu am avut presiune, au fost rezultate bune, apoi am vrut mult mai mult, cupe europene, dar nu avem lot pentru așa ceva”, a declarat Luminița Dinu la TVR.
Echipa HCM Rm.Vâlcea termină actuala ediție de campionat pe locul 7, cu 28 de puncte acumulate în cele 22 de jocuri. Bilanț final: 9 victorii, 1 egal şi 12 eşecuri!
ADINA Dumitru

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.