Meta
Realitatea Vâlceană

Romeo Rădulescu s-a făcut … cărăsoaică

Potrivit colegilor din presa locală, Romeo Rădulescu și-a dus bagajele la Partidul Liberal Reformator, din postura de independent care-l sprijină pe Călin Popescu Tăriceanu. Cu toate acestea, deputatul vâlcean, în conferința de presă de joi ce trecu’, din sala Filarmonicii Ion Dumitrescu, le-a declarat atât susținătorilor cât și oamenilor de presă că el rămâne în continuare inamicul nr. 1 al lui Ion Gigi Matei și că niciodată nu va ajunge în PSD. Gândesc că este necesar să lămurim problema pentru că nicio minte, fie ea și proaspăt scoasă de pe bigudiuri, nu-și poate imagina care este noima acestei mutări „strategice” cum va să zică, a fostului pedelist actualmente „endependent” și dispus până la urmă să o facă pe țucălarul lui Tăriceanu, dar fără aplecăciune la PSD, că nu-l suferă pe primarul interimar Matei împotriva căruia s-a îndreptat cu lăcrămație la Cremenal și pretențiuni de reperarea onoarei harcea-parcea.

Păi, pornim de la evidența faptului că domnul deputat nu poate fi acuzat de discriminare, socotind atât electoratul care l-a propulsat în Parlament cât și presa nu numai dobitoci cap-coadă, dar și entuziasmați peste fire să-i aplaude delirul politic marcat de lipsa de semnal repetată ca atunci când vorbești la celular cocoțat pe cotețul porcului. Prin urmare, nu-mi pot imagina cum să fie el cu partidul lui Popescu Tăriceanu aripa frântă și reformată, fără să accepte bucata de râmă împărțită puișorilor de cloșca pesedistă. O fi un acoperit ca Turcescu, descoperit cu trese? Ori o fi precum carasu’? Nu ăla de-ți mută nasu’, ci carasul ornamental, de acvariu, despre care am aflat de pe internet, din discuțiile purtate între pasionații animalelor de companie, că și-ar schimba sexul, devenind din mascul femelă, după primii patru-cinci ani de viață.

De ce zic asta? Pentru că de la înfocatul pedelist, la evocatul independent și, mai nou, la declaratul PLR-ist, lipsește numai transformarea din bărbat politic în femeie politică, exact ca în cazul carasului de acvariu, care de la producerea de lapți trece brusc la umflarea cu icre, fără să-i pese câtuși de puțin cum îi pică în suflet subita prefacere celui care l-a hrănit cu păduchi de baltă, îndemnându-l „Mănâncă, bă!”, pentru ca acum să-l roage „Nu te îneca, fă!”

Petrinel ȘTEFĂNESCU

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.