Meta
Realitatea Vâlceană

Conducere USL la Prefectura Vâlcea

Un prefect PNL şi un subprefect PSD!

• Liberalii au avut o şedinţă unde au stabilit cine va fi noul prefect, iar Mircea Nadolu a ieşit învingător la voturi în faţa lui Radu Renga

• Deşi s-au vehiculat tot felul de nume, iată că socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Surpriză pentru multă lume: Aurora Gherghina (PSD) va fi noul subprefect de Vâlcea.

• Fostul prefect, Petre Ungureanu şi-a rezervat drepturile de a nu participa la înscăunarea noului prefect! Oare de ce?!?

Noul Guvern, condus de premierul Victor Ponta, a decis, în şedinţa de marţi, 8 mai a.c., schimbarea din funcţii a prefecţilor şi subprefecţilor din majoritatea judeţelor „Guvernul a decis în majoritatea judeţelor care sunt persoanele care îndeplinesc criteriile legale pentru a ocupa funcţia de prefect sau subprefect”, a declarat premierul Ponta.

Schimbările s-au produs şi-n judeţul nostru. Astfel, în locul actualului prefect, Petre Ungureanu, liberalii l-au desemnat pe Mircea Nadolu, inginer de profesie, absolvent al Universităţii Politehnica Bucureşti, în vârstă de 58 de ani.

Mircea Nadolu este fondator al PN|CD Vâlcea în 1990, partid pe care l-a şi condus o perioadă. Între 1997-2001 a fost secretar al Prefecturii Vâlcea, iar în perioada 2005-2009 a fost subprefect. Începând cu anul 2004 este membru PNL

Subprefectul Aurora Gherghina are 49 de ani, este licenţiată în ştiinţe economice şi juridice şi în prezent lucrează la Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea. Între 2000-2004 a fost inspector şef în cadrul ITM Vâlcea. Aurora Gherghina este membru PSD din 1999.
Cei doi vor prelua funcţiile odată cu apariţia ordinului în Monitorul Oficial.

Petre Ungureanu a reintrat în PDL

Petre Ungureanu a condus, miercuri, ceremoniile organizate cu prilejul zilei de 9 mai şi a declarat că după ce va părăsi funcţia va reintra în rândurile PDL.
Am încheiat aici toate actele care trebuie şi îmi rezerv dreptul de a nu participa la ceremoniile de înscăunare a noului prefect”, a declarat fostul prefect, Petre Ungureanu.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.