Meta
Realitatea Vâlceană

S-au ales cu dosare penale! Şoferi, sub influenţa alcoolului, depistaţi în trafic de poliţiştii vâlceni

Poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 4 de conducere a autoturismelor pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.
La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu, au oprit în trafic, pe drumul judeţean 651, pe raza comunei Stoeneşti, un autoturism condus de C.C., de 39 de ani, din localitate. Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Măciuca au oprit în trafic, pe raza comunei Stăneşti, un autoturism, înmatriculat în Dolj, condus de M.I., de 65de ani, din municipiul Craiova. Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
***
La data de 21 aprilie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani,l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 648, pe raza comunei Olanu, pe P.I., de 55 de ani, din comuna Olanu, în timp ce conducea un autoturism, având 0,43 mg/lalcool pur în aerul expirat.
Toţi conducătorii auto depistaţi în trafic, în timp ce conduceau autovehicule aflându-se sub influenţa alcoolului, au fost conduşi la spital pentru prelevarea deprobe biologice de sânge, pe numele acestora fiind deschise dosare penale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.