Meta
Realitatea Vâlceană

Sală de sport modernizată, la Școala Gimnazială „Anton Pann” (Nr. 9) din Ostroveni

În fața a sute de copii, cadre didactice și părinți, primarul Mircia Gutău a inaugurat miercuri, 6 martie, alături de președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, și de directoarea Școlii Gimnaziale „Anton Pann”, prof. Maria-Andreea Din, lucrările de modernizare a sălii de sport arondată acestei unități de învățământ.

După amenajări, constând în înlocuirea pardoselei vechi cu una demontabilă din lemn masiv, reparații interioare în zona vestiarelor (uși, ferestre, gresie, faianță, recompartimentare și zugrăveli), la instalația electrică și cea termică, înlocuirea grupurilor sanitare și montarea de echipamente noi pentru baschet și volei, sala de sport școlară, dată în folosință la 1 iunie 2007, îi întâmpină acum pe cei peste 1300 de elevi și școlii (care petrec aici, după spusele directoarei, 110 ore de sport în fiecare săptămână) cu o înfățișare schimbată radical în bine.

Totodată, au fost derulate și lucrări de modernizare ale sălilor de clasă și spațiilor comune de la parterul clădirii școlii.

Edilul-șef a subliniat acest demers în contextul mai larg al atenției acordată de Primăria Municipiului întreținerii, reabilitării și extinderii structurilor sportive școlare.

În ultimii ani, în acest domeniu au mai fost realizate un spațiu de activități sportive în cadrul corpului multi-funcțional ridicat la Grădinița „Waldorf” (cu finanțare PNDL), o sală de sport la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” (pentru utilizarea de către elevii acestei unități și de către cei de la CNI „Matei Basarab”, din imediata vecinătate), o sală multifuncțională cochetă și substanțial extinsă la CN „Mircea cel Bătrân”, modernizări la sala de sport de la parterul Colegiului Economic, ce vor fi urmate de inaugurarea unei noi sali de sport la Liceul Tehnologic „General Magheru”, de demararea modernizării sălii de sport de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” și de reabilitarea totală a terenului de sport de la CN. „Mircea cel Bătrân”.


“Școala mea dragă, acolo unde am învățat din clasa întâi până în clasa a patra, are sală nouă de sport! Vâlcenii din cartierul copilăriei mele, Ostroveni, și peste 1000 de elevi se vor bucura de această nouă investiție a primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. O investiție pe care primarul Mircia Gutău a promis-o și a realizat-o”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

1 Comment for “Sală de sport modernizată, la Școala Gimnazială „Anton Pann” (Nr. 9) din Ostroveni”

  1. Wow, marvelous weblog format! How long have you ever been running
    a blog for? you made blogging look easy. The whole glance of your
    site is fantastic, as well as the content! You can see similar here ecommerce

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.