Meta
Realitatea Vâlceană

Sală de sport cochetă, inaugurată la Colegiul Energetic

Marți, 10 septembrie 2019, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, însoțit de viceprimarul Carmen Preda și de către inspectorul școlar general Andra Bică a participat la inaugurarea unei noi săli de sport la Colegiul Energetic din Zona Nord.

Flori și aplauze de mulțumire
Noua investiție a Primăriei Râmnicului a fost un vechi punct termic rămas în paragină. Iată că noua sală modernizată, funcțională cu toate dotările, vine în sprijinul exercitării activității Colegiului Energetic. Tot aici se desfășoară și atelierele pentru învățământul dual pentru care au optat 160 elevi, dar și Centrul de excelență handbal.

“Sunt plăcut surprins de primirea pe care ne-ați făcut-o și mă bucur că am reușit să finalizăm și această investiție care a ieșit excelent, un lucru nemțesc, cum îmi place mie să spun! Când eram elev mă plictiseau discursurile lungi, de aceea voi fi foarte concis: tot în acest an am făcut și atelierele pentru învățământul dual și iluminatul în sala de sport și avem ca proiect să punem gazon artificial după modelul celui de la Arenele Traian ca să vă desfășurați activitatea de educație fizică în condiții excelente! Vă doresc un an școlar plin de bucurii, să fiți fericiți și să trăiți momentul cât sunteți elevi la liceu că este cel mai frumos moment”, a declarat primarul Mircia Gutău.

“Am venit în mod special să-i mulțumesc primarului Mircia Gutău pentru această investiție, de fapt în toate școlile din municipiu unde s-au făcut și se fac reabilitări, astfel ca activitatea învățământului vâlcean să se desfășoare în condiții foarte bune. Vă doresc mult succes în noul an școlar și în competițiile viitoare”’ a declarat Andra Bică, inspectorul șef al ISJ Vâlcea.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.