Meta
Realitatea Vâlceană

Sâmbătă, 18 martie, meci de EHF European League, în Sala Sporturilor Traian! Biletele se pun în vânzare de joi! SURPRIZĂ în pauza partidei cu Nykøbing Falster

Sâmbătă, 18 martie 2023, SCM Râmnicu Vâlcea dispută, în Sala Sporturilor Traian, jocul cu Nykøbing Falster.

Duelul face parte din cadrul sferturilor de finala ale EHF European League și se dispută în dublă manșă, echipa câștigătoare calificându-se la turneul final FINAL4.
Biletele se vor pune în vânzare joi, 16 martie, după următorul program:
Joi : 11:00 – 15:00
Vineri : 11:00 – 15:00
Sâmbătă : 11:00- 14:00
Programul este valabil până la epuizarea biletelor.

Surpriză: CAMPIOANELE de la OLTCHIM se reîntorc pe parchet!

Sportivele care au adus atâtea emoții fanilor handbalului românesc se reîntorc în templul handbalului, pentru a se bucura de freamătul tribunelor încă o dată. În semn de apreciere pentru întreaga contribuție adusă handbalului vâlcean, în special pentru câștigarea Cupei Cupelor, dar și a SuperCupei Europei, sportivele vor fi premiate în pauza jocului cu Nykobing Falster, sub ochii unei săli care suntem siguri că va fi neîncăpătoare.

Căpitanul Luminița Dinu-Huțupan alături de colegele sale, dar și președintele clubului Oltchim, Gavrilescu Ioan, însoțit de vicepreședinții Berbecaru Petre și Luca Nicolae, vor fi premiați de primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Toți iubitorii de handbal sunt așteptați la jocul de sâmbătă, partidă care sperăm să fie decisivă în lupta calificării pentru turneul Final4 al EHF European League!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.