Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea-Borussia 09 Dortmund, meci de Champions League!

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, echipa de handbal SCM Râmnicu Vâlcea joacă acasă cu BV Borussia 09 Dortmund, meci pentru Champions League. Partida va începe la ora 17.00 şi se va desfăşura în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

SCM Râmnicu Vâlcea, patru partide disputate, din păcate fără nicio victorie, dar şi un meci amânat
Clasamentul: Gyori Audi ETO KC – 8 puncte (5 jocuri), ŢSKA Moscova – 7 p (4 j), Brest Bretagne Handball – 6 p (4 j), Odense Handbold – 6 p (4 j), iar SCM Râmnicu Vâlcea are zero puncte după 4 etape, ocupă ultimul loc în grupa B.
Așa cum știți, pe 17 octombrie 2020, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă de Gyori Audi ETO KC, cu 38-31 (15-17) ,în deplasare. Începutul meciului a fost foarte bun, Vâlcea a făcut o primă repriză de excepţie şi a intrat la pauză în avantaj însă, din păcate, în partea secundă a cedat şi a primit 23 de goluri, marcând doar 14, meciul terminându-se 38-31 pentru Gyori.
Sâmbătă, sperăm la victorie! Hai, SCM!

UPDATE Vineri seara, 23 octombrie 2020
Partida SCM Rm. Vâlcea – Borussia Dortmund din Liga Campionilor la handbal feminin, programată pentru sâmbătă, la ora 17:00, a fost amânată!
La ultima testare a lotului vâlcean, înaintea partidei cu Borussia Dortmund, trei jucătoare și un membru al staffului au fost descoperiți cu coronavirus. Sunt două jucătoare din primul 7. Este vorba de extrema dreapta Marta Lopez și de pivotul Maren Aardahl, plus portarul de rezervă Diana Ciucă. Pe lângă cele trei handbaliste a mai fost testat și directorul sportiv Marian Joița.
Conducerea SCM Rm. Vâlcea a înștiințat Federația Europeană de Handbal vineri seara, imediat ce a sosit rezultatul testelor de la Timișoara. EHF a decis ca meciul să fie amânat.

Vâlcea mai are și alte bătăi de cap, pentru că joi, 29 octombrie, la Sf. Gheorghe, e programat al doilea turneu în competiția internă. Se vor juca atunci 4 etape din Liga Florilor, iar FRH, e singura federație din Europa care a decis că, o echipă care nu se prezintă la meciuri, va pierde cu 10-0! Așa s-a ajuns că au fost formații care au venit la meciuri cu 8 jucătoare, cazul Activ Ploiești în disputa cu Dunărea Brăila! Să sperăm că lucrurile vor reveni la normal!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.