Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea-CSM București: 29-30! Echipa vâlceană, prima șansă la titlul de campioană!

•Vâlcea păstrează avantajul directelor: e campioană dacă nu se mai încurcă în ultimele 6 etape, indiferent de rezultatele CSM-ului!
Miercuri, 13 martie 2019, ora 21.00, la Sala Sporturilor Traian a avut loc mult-așteptata confruntare între SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București! 29-30 (12-12)!

Irina Glibko și Fraga Fernandez, marcatoare de excepție, cu goluri decisive pentru SCM Râmnicu Vâlcea!
Partida a fost incendiară! La pauză, scorul a fost egal, 12-12, dar bucureștencele au avut un început mai bun de repriză secundă şi s-au depărtat considerabil, chiar la şase goluri, 20-14, profitând de o dublă superioritate! Însă, cu multă determinare și concentrare, vâlcencele au reuşit egalarea în minutul 58, 26-26, iar apoi s-a jucat “pe viață și pe moarte”! Cu câteva secunde înaintea finalului meciului, la 29-29, bucureștencele au reușit să salveze o victorie amară cu un gol de la centrul terenului, cu poarta goală, la care vâlcencele, pe bună dreptate, au protestat îndelung! Rezultatul final: 29-30!
Handbalistele vâlcene au jucat cu tot sufletul această partidă, încurajate și de sala arhiplină, cu cea mai tare galerie!!
Pentru echipa vâlceană a fost prima înfrângere din acest campionat, însă păstrează prima şansă la titlul de campioană, având în vedere că are avantajul rezultatelor direct, după ce în tur a câştigat cu 22-19. SCM Râmnicu Vâlcea o mai învinsese pe CSM Bucureşti şi în Supercupa României, cu 33-31, tot în deplasare.

Florentin Pera: “Păcat că am luat gol în ultima secundă! Depinde numai de noi să câștigăm titlul!”
„A fost munca echipei. Azi am avut trei opțiuni. Victoria, egalul și înfrângerea la 1-2 goluri. Păcat că am luat gol în ultima secundă. Dacă nu-l luam, eram campioni de azi. CSM a jucat totul la Vâlcea. Nu era ușor să joci cu asemenea presiune. Chiar dacă nu avem jucătoare de calibrul CSM-ului, am arătat că suntem o echipă. A fost o sală de nota 20. O atmosferă de vis, care a contat enorm. Suntem la mâna noastră. Depinde numai de noi ca să câștigăm titlul”, a declarat imediat după meci, Florentin Pera, antrenorul SCM Râmnicu Vâlcea, la TVR.

Antrenorul CSM București: “Din păcate n-am reușit să câștigăm la diferența de trei goluri de care aveam nevoie!”
„Am condus la șase goluri diferență, apoi am cedat. Din păcate nu am reușit să câștigăm la diferența de trei goluri de care aveam nevoie. Felicit Vâlcea, îmi felicit și echipa mea. Ambele echipe au luptat fantastic. Nu mai depindem de noi. Nu știu dacă această victorie va fi suficientă să mai câștigăm titlul”, a declarat Dragan Djukic, antrenor CSM București.
SCM Rm. Vâlcea ocupă primul loc în clasament, cu 51 puncte (18 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 48 puncte (17 jocuri).
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.