Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea, victorie meritată împotriva CSM București! 31-30!

Noul antrenor Bent Dahl a resuscitat rapid echipa vâlceană, care a reușit un meci fabulos împotriva campioanei CSM București!

Joi, 30 septembrie 2022, echipa SCM Rm. Vâlcea a înregistrat o victorie meritată împotriva CSM București!
Vâlcea a făcut un meci foarte bun, conducând ambele reprize, spre bucuria spectatorilor din Sala Sporturilor Traian!
După pauză (15-13) au revenit tot în forță și au pus presiune pe bucureștence! E adevărat că și Cristina Neagu (CSM) a avut mână bună și de data asta, contribuind categoric la egalul 30-30 înainte cu câteva secunde până la finalul meciului dar, de data asta, șansa a fost de partea gazdelor, astfel că Mireya Gonzales a adus golul victoriei!

Indiferent de discuțiile legate în privința golului din final, a fost o victorie categoric meritată pentru SCM Râmnicu Vâlcea!

“What a game!! What an end!! Valcea back in business “, a declarat Kristina Liscevic, jucătoarea SCM Râmnicu Vâlcea.
SCM RÂMNICU VÂLCEA – CSM BUCUREȘTI 31-30 (15-13)

Vâlcea: Hosu, Rus – Nikolic 7, Liscevic 6, Glibko 5, Gonzalez 5, Elghaoui 4, Bucur 2, Florica 1, Gorshenina 1, Dăscălete, B. Klikovac, Levchenko, Dache. Antrenor: Bent Dahl.

CSM: Wester, Grubisic, Davidsen – Neagu 15, Omoregie 5, Aune 4, Arntzen 2, Lazovic 2, Dindiligan 1, Broch 1, A. Klikovac, Ramusovic. Antrenor: Adrian Vasile.

Iată că schimbarea a fost benefică pentru SCM Rm. Vâlcea, fapt apreciat și de primarul Mircia Gutău, care a fost prezent în sală încurajând echipa și care, evident, s-a bucurat de victorie!

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.