Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Rm. Vâlcea, a treia victorie consecutivă în Liga Europeană!

•Sala Sporturilor din Râmnic, în delir! SCM Rm. Vâlcea este ca și calificată în sferturile de finală ale EHF European League, după succesul de sâmbătă, 5 februarie, 32-27 (12-12) cu Chambray Touraine (Franța), al treilea din cele disputate în Grupa D.
Pe teren propriu, echipa vâlceană de replica grupării franceze Chambray Touraine, pe terenul căreia câștigase la limită în urmă cu două săptămâni, 26-25! Echipa lui Bent Dahl a avut o primă repriză mai puțin reușită în atac în partida de la Râmnicu Vâlcea însă, după 12-12 la pauză, echipa vâlceană s-a mobilizat și a făcut diferența, câștigând cu 32-27!

Acum Vâlcea așteaptă acum „dubla” cu Viborg, care va decide cine va merge mai departe de pe primul loc. Cu șase puncte din trei jocuri, SCM este liderul grupei D și nu mai are emoții în privința calificării.

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea urmează o perioadă de foc, cu o deplasare la Rapid pe 9 februarie, urmată de două partide cu Viborg în Liga Europeană, pe teren propriu pe 13 februarie și în Danemarca pe 16 februarie.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.