Meta
Realitatea Vâlceană

Seară magică de 1 Decembrie, la Râmnicu Vâlcea! Oraș de poveste!

Sâmbătă, 1 Decembrie 2018, începând cu ora 19.00, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”, a avut loc un eveniment cultural, unic. Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a prezentat un spectacol extraordinar realizat sub patronajul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Vâlcea și Arhivele Naționale – Serviciul Județean Vâlcea.

Pentru o întoarcere autentică în timp, clădirea „Sârguița” din Municipiul Râmnicu Vâlcea a fost „îmbrăcată” în imagini emblematice pentru ziua „Marii Uniri”, în anul Centenarului.

După un superb foc de artificii, primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu, dar și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a deschis oficial Târgul „Decembrie Magic”, nu înainte de aprinderea Iluminatului festiv.Chiar dacă a fost foarte frig, locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea au participat în număr foarte mare la eveniment, ca drept dovadă că apreciază eforturile administrației locale să avem un oraș modern în care ți-e mai mare dragul să trăiești!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.