Meta
Realitatea Vâlceană

SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA în perioada 26 octombrie-01 noiembrie 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 26 octombrie – 01 noiembrie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Cerna intersecție cu V. Olănescu și Carol I intersecție cu Capitan Negoescu.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe strada Cetății.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
- se continuă cu reabilitarea rețelei de alimentare cu apă și extinderea rețelei de canalizare pe strada Schitul Troianu, etapa a II a – s-a executat conectarea branșamentului Dn 90 cu rețeaua existentă D 110 ACR;
- s-au executat 4 branșamente apă, țeavă apă potabilă PEHD PN 10 D 110 mm pe strada Cetății;
- s-au montat 66 ml țeavă rețea de canalizare menajeră PVC 250 mm pe strada Cetății;
- s-au înlocuit 24 ml țeavă OL cu țeavă PEHD PN 10 D 400 mm pe strada Ferdinand intersecție cu Bulevardul Tudor Vladimirescu;
- au fost ridicate la cotă cămine de canalizare în zona Nord – Bl. S8 și I6 și pe strada Tineretului – Bl. S2;
- a fost înlocuit cămin de canalizare pe strada Republicii – Bl. R35;
- au fost montate piese suport pentru căminele de canalizare pe str. Salcâmilor;
- ​s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
- s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit.

​REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Ostroveni – magazinul Profi, str. Ferdinand, str. Patriarh Iustinian Marina, str. Antim Ivireanul, Bulevardul Tineretului – Bl. B1, str. Nicolae Iorga – Bl. A27 și Bl. C10, str. Nicolae Titulescu, str. Depozitelor, str. Constantin Brâncuși – Bl. I2, str. Lespezi, Aleea Stejarului, str. Dobrogeanu Gherea – Bl. S1, str. Henri Coandă, str. Mihai Viteazu – Bl. Oltchim și str. Carol I – Bl. T1.

71 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 71 apometre, dintre care 69 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 5 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.