Meta
Realitatea Vâlceană

Şocant! Lunea neagră: accident pe Valea Oltului, soldat cu trei morţi şi contabilul de la Bibliotecă, Nicolae Popescu, călcat de tren!

De sâmbătă şi până luni, 5-7 august a.c., trei accidente mortale au avut loc pe raza judeţului Vâlcea, soldate cu cinci morţi! Însă luni, 7 august, a fost ziua cu ghinion când patru persoane şi-au pierdut viaţa!

Biciclist, accidentat mortal la Nicolae Bălcescu

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi de producerea unui grav accident de circulaţie pe raza comunei Nicolae Bălcescu, soldat cu moartea unui biciclist. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitate, care mergea cu bicicleta pe DJ 678A. La un moment dat, acesta a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de un preot, în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Ca urmare a impactului, biciclistul a decedat. Cadavrul a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Accident pe Valea Oltului, soldat cu trei morţi!

În accidentul rutier de pe Valea Oltului, la kilometrul 230 + 320 metri, pe raza comunei Câineni, în care au fost implicate o dubă şi un tir, Conform cercetărilor efectuate la faţa locului, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cluj, a condus o dubă, iar din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, pe o ploaie torenţială, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un tir, condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Raciu, judeţul Dâmboviţa. Ca urmare a impactului, atât şoferul dubiţei, cât şi cele două pasagere au decedat pe loc. Precizăm şi faptul că la locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe, un echipaj SMURD şi un echipaj de la Descarcere. Traficul rutier a fost blocat în zonă aproximativ două ore.

Nicolae Popescu, contabil la Biblioteca Judeţeană, călcat de tren!

Tot luni, 7 august a.c., la 112 a anunţat un alt accident, de această dată feroviar, produs în cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, victima fiind Nicolae Popescu, în vârstă de 47 de ani, contabil la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”. Bărbatul se îndrepta către locul de muncă, când s-a angajat în traversarea căii ferate, ascultând muzică cu căştile pe urechi. Acest lucru, neatenţia sau oricare alt motiv ştiut numai de el, l-au făcut să îşi piardă viaţa la numai 47 de ani!
Precizăm faptul IPJ Vâlcea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs aceste accidente!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.