Meta
Realitatea Vâlceană

Spirit civic pe 2 septembrie: Patru evenimente importante în Centrul Râmnicului!

Patru evenimente au avut loc duminică, 2 septembrie 2018, începând cu ora 19.30, în Centrul Râmnicului.
1. Euphonia Love Songs”, un show estival al Corului „Euphonia”
Duminică, 2 septembrie, începând cu ora 19.30, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” a avut loc un show estival al Corului „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, intitulat „Euphonia Love Songs”, cu piese de mare popularitate precum „Yesterday”, „Champs Elysee”, „Fever”, „Ob-La-Di, Ob-La-Da”.
2. Primarul Mircia Gutău a premiat elevii care au obținut nota maximă la examenul de evaluare națională și la examenul de bacalaureat

3. SCM Râmnicu Vâlcea a prezentat râmnicenilor Supercupa României, în prezența primarului Mircia Gutău și a președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu!
Duminică, 2 septembrie, începând cu ora 20.30, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”, iubitorii handbalului vâlcean s-au putut bucura alături de echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea de SUPERCUPA României câştigată în partida cu CSM Bucureşti în 25 august 2018. Fiecare handbalistă a echipei vâlcene va fi premiată cu 5000 de lei de administrația locală pentru această performanță.
4. „Dacă Dragoste nu e, nimic nu e!” cu Gheorghe Gheorghiu, la Râmnicu Vâlcea
Duminică, 2 septembrie, începând cu ora 20.45, în Scuarul Mircea cel Bătrân a avut loc un concert susţinut de cunoscutul intepret de muzică folk Gheorghe Gheorghiu. În cadrul evenimentului derulat sub genericul „Dacă Dragoste nu e, nimic nu e!”, râmnicenii s-au putut bucura de creaţiile care l-au consacrat pe Gheorghe Gheorghiu, dar şi de piese mai noi ale bardului braşovean.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.